Bulancak Siyaset

Yakup Karakaya; “Halk Değişim İstiyor”

Yakup Karakaya, Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Yakup Karakaya; “Halk Değişim İstiyor”

Parti binasında düzenlenen toplantıya bir çok partili katılım sağlarken adaylığını açıklayan Yakup Karakaya yaptığı konuşmada: ” Saygıdeğer Parti Üyelerimiz, Değerli Hemşehrilerim, Bugün burada, önümüzdeki dönem için yepyeni bir vizyonla ve enerjiyle hareket etme arzusuyla, sizlerin önünde Bulancak ilçe başkanlığı adaylığımı açıklamak istiyorum. Bulancak’ın evladıyım 1989 Bulancak doğumlu evli 4 çocuk babasıyım, Adnan Menderes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü mezunuyum, yıllardır ilçemizde esnaflık yapıyorum, Gelin, hep beraber “Yenilenme ve Değişim” anlayışıyla daha iyi bir geleceği inşa etmek için yola çıkalım.

Geleceğe olan inancımızı ve kararlılığımızı ortaya koymak için buradayız. Artık geçmişi değil, geleceği konuşma vakti geldi. Her geçen gün daha fazla sorunla karşı karşıya kalıyoruz ve bu sorunların çözümünde sadece ideolojiler değil, aynı zamanda yenilikçi düşünce ve değişim gerekiyor.

Biz, bu şehrin ve halkımızın potansiyelini en üst düzeye çıkaracak projeler ve politikalarla geleceğe yürümek istiyoruz. Yenilenme ve değişimle, daha adil, daha sürdürülebilir ve daha kapsayıcı bir gelecek kurabiliriz. İşte bu nedenle, birlikte daha iyi bir yarın için çaba göstermeye kararlıyız.

Eğitimden sağlığa, ekonomiden çevreye kadar her alanda kalıcı ve olumlu değişimler yapmayı hedefliyoruz.

Değişim, zorlu bir süreç olabilir, ancak biz buna hazırız. Bu şehrin cesur ve fedakar halkıyla ve üyelerimizle birlikte, büyük hedeflere ulaşmak için kararlıyız. Her birinizin görüşleri ve katkıları bizim için değerlidir. Sizlerle işbirliği içinde, şeffaf bir yönetim anlayışıyla, sorunları kökünden çözerek daha güçlü bir toplum oluşturacağız.

Sevgili hemşehrilerim, “Yenilenme ve Değişim” vizyonuyla, daha iyi bir geleceğe doğru adım atıyoruz. Bizimle birlikte bu yolda yürümek isteyen herkesi kucaklamaya ve desteklemeye davet ediyoruz!

Birlikte çalışarak,  yepyeni bir enerjiyle ve umutla. Bizler, değişim ve yenilikle dolu bir dönemin başlangıcını yapmak üzere buradayız. İlçemizin potansiyelini en üst seviyeye çıkaracak, kaybettiğimiz belediyeyi tekrar kazanmak için buradayız. Ancak, bu yolda önümüzde duran bazı engeller var.

Görmekte olduğunuz gibi, iktidar parti uzun yıllardır belediyeyi yönetiyor. Ancak ne yazık ki, geçmiş dönemde yaşananların ardından kentimizde gerçek bir değişim sağlayamadılar. Vaat edilen projeler sadece kağıt üzerinde kaldı, şeffaflıktan uzak bir yönetim anlayışıyla karşı karşıya kaldık.

Artık yeter! Bu kent bizim, ve biz daha iyisini hak ediyoruz.

önümüzdeki yerel seçimlerde belediyeyi kazanarak değişimede hep birlikte imza atacağız,  daha yaşanabilir, daha güzel bir gelecek inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.

Biz buradayız bu salon bugün görüyorumki çok kalabalık inanıyorum ki bundan sonraki yapacağımız toplantılarda bizler bu salona sığmayacağız  çünkü hepimiz değişimi ve yeniliği temsil ediyoruz. İnanıyorum ki, sadece sloganlarla değil, somut projelerle geleceğimize yön verebiliriz.

Partimizin köklü değerleri ve demokratik anlayışıyla, her birimizin katkısıyla bu mücadeleyi kazanacağımıza yürekten inanıyoruz.

Bu kutlu yolda birlikte yürümek dileğiyle, sizlere olan inancımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Gelin, el ele, omuz omuza vererek, değişim ve yenilik rüzgarları estirelim. Şehrimizi layık olduğu yere taşıyacak olan bizleriz.

Hepinize saygı ve sevgilerimizle selamlıyorum. Teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL