Genel Güncel

Yağlıdere Küçük Sanayi Sitesi Projesi Toplantısı Düzenlendi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu başkanlığında, Yağlıdere ilçesine Küçük Sanayi Sitesi kurulması çalışması kapsamında bir toplantı gerçekleştirildi.

Yağlıdere Küçük Sanayi Sitesi Projesi Toplantısı Düzenlendi

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer, DOKA Giresun İl Koordinatörü Murat Aladağ, Giresun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Azmi Bük’ün katıldığı toplantı Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu nezdinde yapıldı.

Proje ile ilgili bilgi veren Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, “Bölgenin coğrafi şartlarından dolayı yerleşim alanları içinde kalan imalatçı işletmelerin planlı bir proje ile bir araya getirilmesini amaçlamaktayız. Şehrin girişinde yer alan yaklaşık 8,5 dönümlük bir alan için planlanan projenin altyapı yatırımı için devlet teşvikinden faydalanmak arzusundayız. Bu noktada ilgili kurum ve yapıların desteğini bekliyoruz.” dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tuncer, destek sürecinin yapı kooperatifi kurulması ile başlatılacağını ifade etti ve altyapı yatırımlarına devlet desteklerini açıkladı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “PVC imalatı, demir doğrama ve oto tamir tarzı işletmeler için böyle bir projenin şart olduğunu ön görmekteyiz. Bölgenin coğrafi şartları göz önüne alınarak işletmelere fayda sağlayacak bu projenin güzel bir çalışma olduğu görülmektedir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL