Spor

Volkan Cindemir UEFA B Lisans Kursuna Davet Edildi

Giresun 1. Amatör ligi takımlarından Anadolu 1071 Kulübünün (Çotanak SK) Teknik Direktörü  Volkan Cindemir UEFA B lisans antrenör eğitim programına katılıyor.

Volkan Cindemir UEFA B Lisans Kursuna Davet Edildi

UEFA B LİSANS Antrenör Eğitim Programının (AEP) I. Aşaması 02-11 Nisan 2022 tarihleri arasında  Antalya’da gerçekleştirilecektir.

Hedefinin UEFA Pro Lisans eğitimi almak olduğunun altını çizen Cindemir:”Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu mezunuyum, Yüksek Lisansımı da Hareket Antrenman Bilimi üzerine gerçekleştirdim. Futbol Uzmanı olarak mezun oldum. Kariyerimi bu doğrultuda şekillendirmek istiyorum. Bunun için de gerekli adımları atıyorum. Antrenörlük kariyerime ilk 1926 Bulancakspor Kulübünde Teknik Sorumlu olarak başladım. Şuan da Anadolu 1071 Kulübünde Teknik Direktörlük görevini yerine getirmekteyim. Asıl amacımız Bulancak’ta alt yapıya önem verip gençlerimizin önünü açmak. Bunun için de önümüz de ki sezon Çotanak Spor Kulübü ile lig’de mücadele edeceğiz. En büyük yatırımımız gençler olacak. Her zaman gençlerimize sahip çıkan onlara yol gösteren bir düşünceye sahibiz. Hayalimiz Süper Lig’de Bulancaklı gençlerimizi görmektir.” ifadelerini  kullandı.

YORUMLAR (1)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL