VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

25 Şubat 2022 Cuma günü vefat edenler..

VEFAT İLANLARI

1) Bostanlı köyünden Elikaraoğullarından merhum Dursun Elikara’nın eşi, İbrahim Elikra’nın annesi, Mehmet ve Adem Elikara’nın babaannesi SAFİNAZ ELİKARA vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip Bostanlı köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Kuzköyden Torunoğullarından merhum Mustafa Torun eşi, Emrullah, Sadullah, Sanayi Esnafı Beytullah Torun ile Saniye, Selime ve Nebiha’nın anneleri ZEKİYE TORUN vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün saat 10:30’da Bahçelievler Mahallesindeki evinin önünde yapılacak duasından sonra Cuma namazını müteakip Kuzköy Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3) Piraziz Medrese köyünden Bekçioğullarından merhum Hasan Bekçi’nin oğlu; Taner, Beytullah, Emine ve Sebahat Bekçi’nin babaları HALİS BEKÇİ vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Medrese köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4) Merkez Sayca Köyünden Uzunalioğullarından Güldane TÜRKYILMAZ’ın eşi ADEM TÜRKYILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Sayca köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

5) Çıtlakkale Mahallesin’den Merhum İhsan Tonyalıoğlu’nun oğlu HASAN TONYALIOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün çıtlakkale mahallesi pelittepe camiinde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL