VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

  4 Ocak 2023 Çarşamba günü vefat edenler; 1- Büyükada Köyünden Resuloğullarından Merhum Niyazi CAFER’in eşi, Mustafa,  Ferhat,Sefa, Aykut, Aygüzel ve Aygül’ün anneleri Sebahattin, Saadet, Hatice, Nadiye ve Gülaçtı’nın kardeşi..

VEFAT İLANLARI

 

4 Ocak 2023 Çarşamba günü vefat edenler;

1- Büyükada Köyünden Resuloğullarından Merhum Niyazi CAFER’in eşi, Mustafa,  Ferhat,Sefa, Aykut, Aygüzel ve Aygül’ün anneleri Sebahattin, Saadet, Hatice, Nadiye ve Gülaçtı’nın kardeşi AYŞE CAFER vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Küçükada Köyü Derepazarı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Büyükada Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2- Pazarsuyu Köyünden Salihoğlu Merhum Necati Emecen’in kızı, Kuyrukluoğullarından merhum Naim Yıldırım’ın eşi, Mustafa, Ahmet, İzzet, Ayşegül, Mehmet Ali ve Zeki’nin anneleri GÜLAY YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi bugün Pazarsuyu Köyü Elyaslı Mahallesindeki Oruç Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

3- Gülyalı Ayrılık Mahallesinden Cörütoğullarından Merhum Ragıp CÖRÜT’ün oğlu, Merhume Hatun Mediha CÖRÜT’ün eşi, Menşure, Güneş hanım, İbrahim, İsmail, Kenan, Merhum Ahmet, Aykut Cörüt ve Gülhanım MERSİN’in babaları RAHMİ CÖRÜT vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Piraziz merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı Ayrılık Mahallesinde toprağa verilecektir.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL