VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

8 Kasım 2022 Salı günü vefat edenler;

VEFAT İLANLARI

1-Hatipoğullarından merhum Celal Yüksel’in oğlu; emekli öğretmen Necmi Yüksel, merhum Naci Yüksel ve Emine Yaprak’ın babaları; Fazilet ve Yücel Yüksel’in dedesi NAZİM YÜKSEL vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Bahçeli köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2-Bulancak Belediyesi emekli personellerinden merhum Sami Yıldız ve Hatice Yıldız’ın oğlu; Kadriye Telli, Kadir ve Ali Yıldız’ın kardeşleri; Can ve Serkan Yıldız’ın babaları; Ümit Yıldız’ın eşi; Sabri, Rahmi ve Sami Yıldız’ın amcası; SALİH YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkindi namazını müteakip Eski Camii’de kılınacak cenaze namazının ardından Bulancak Yeni mezarlıkta toprağa verilecektir.

3-Piraziz Tepeköy’den Topaloğullarından merhum Sefer oğlu; Murat ve Cemil Alparslan’ın kardeşleri; Ercan ve Ersan Alparslan’ın babaları; Emrah ve Şahin Alparslan’ın amcaları; Bulancak esnaflarından Alaattin Öztürk’ün dünürü; FEYZİ ALPARSLAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkindi namazını müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Tepeköy aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL