VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

5 Ağustos 2022 Cuma günü vefat edenler;

VEFAT İLANLARI

1) Küçükada köyünden Civcanoğullarından Merhum Halil Yaslıtaş ve Merhume Yeter Yaslıtaş’ın oğlu Arife Yaslıtaş’ın eşi Merhum Abbas Yaslıtaş’ın kardeşi, Ali ve Ahmet Yaslıtaş’ın amcaları, Nurcay Karslı, Güray Yaslıtaş ve ilçemiz esnaflarından Halil Yaslıtaş’ın babaları SAMİ YASLITAŞ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün saat:11:00’de Küçükada köyü Taflanlı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra evinin önünde toprağa verilecektir.

2) Medrese köyünden Peycioğullarından merhum Samitdin oğlu Şerefli köyü eski muhtarı İmdat Hoca’nın yeğeni OLGUN BEKÇİ vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Cuma namazına müteakiben Medrese köyü Şahintepe Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3) Merkez Boztekke köyünden Ayaroğullarından Şenel Ayar’ın eşi Merhum Kahraman ve Ayşe Ayar’ın gelini; Bahtiyar ve Koray Ayar’ın anneleri; Bulancak Pazarsuyu köyünden Halil Demir’in kardeşi HACER AYAR vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Boztekke köyü Ayaroğlu mahallesi’ndeki evinden saat:11:00 alınraak Boztekke köyü Merkez Camii’nde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

4) Cindi köyünden Hasanustaoğullarından Merhum Hacı Akif Temur’un oğlu, Hamdi Baydere’nin Damadı, Emine Temur’un Eşi ,Adnan, Tuncer, Mehmet,İzzet, Nurcan ve Ayhan Temur’un Kardeşleri ERCAN OGUN TEMUR vefat etmiştir. Cenazesi Bugün İkindi namazına müteakip Kübbeli Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

5) Camili Köyünden merhum İsmail Damcı’nın oğlu Hatice Damcı’nın eşi ALİ CEVAT DAMCI vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Camili Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

6) Beyazıt Köyünden merhum Ahmet Köse’nin eşi SABRİYE KÖSE vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Beyazıt Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

7) Merkez Boztekke Köyünden Ayraoğullarından Şenel Ayar’ın eşi HACER AYAR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Boztekke Köyü merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL