VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

27 Haziran 2022 Pazartesi Günü Vefat Edenler;

VEFAT İLANLARI

1) Eriklik köyünden Davutoğullarından merhum Hüseyin ve Hacer Aslan’ın torunu, Yılmaz ve Hacer Aslan’ın oğlu; Giresun karayollarında çalışan Turgut Aslan, arıcı Levent Aslan ve Sevil Aslan’ın kardeşi; Bulancak sanayi esnaflarından mobilyacı Eşref Aslan ve Serap Yiğit’in abisi SALİH ASLAN vefat etmiştir.  Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Eriklik köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Kayabaşı köyünden Topaloğullarından Yusuf Aydın ve Aslı Kaya’nın Babaları; Ayşe Aydın’ın eşi; merhum Şevket Aydın’ın oğlu HAKKI AYDIN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına müteakip Kayabaşı köyü Caminde kılınacak Cenaze Namazından sonra toprağa verilecektir.

3) Kovanlık Alibey köyünden merhum Fazlı Pamuk’un eşi; Fikret, İsmail, Kerim ve Fatma Pamuk’un anneleri; Ali, İbrahim, Nuri ve Niyazi Dik’in ablaları; Mürsel, Akif ve Ali Pamuk’un yengeleri; Erol Karahan’ın kayınvalidesi GÜLİZAR PAMUK vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Alibey köyünde toprağa verilecektir.

4) Büyükada köyünden Yeniçerilerden Yunis oglu SAİT YENİSU vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazinı müteakip Büyükada köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

5) Merkez Sayca Köyünden Belediye emekli personellerinden Mehmet Yağmur’un oğlu ERDAL YAĞMUR vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Sayca Köyü Kıran Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

6) Tirebolu İlçesi Civil Köyünden Gülay Karakoç’un eşi emekli sosyal sigortalar müdürü YILMAZ KARAKOÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Tirebolu  İlçesi Civil Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL