VEFAT İLANLARI

Vefat İlanları

22 Haziran 2022 Çarşamba Günü Vefat Edenler…

Vefat İlanları

1) Merhum Ramazan ve Bahriye Güney’in oğlu, Muzaffer Güney ve merhum Muammer Güney’in kardeşi, Selma Güney’in eşi, Eyüp Akdemir’in damadı; İlker ve Merve Güney’in babaları ZAFER GÜNEY vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Samsun Asri mezarlığında toprağa verilecektir.
2) Küçükada Köyünden, İmamoğullarından, Merhum Rıza Duman’ın oğlu; Yiğitağa, Şenel, Birsen’in abisi; Ayla, Leyla, Yücel Duman’ın babaları ALİ DUMAN vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazından sonra Küçükada Taflanlı mezarlığında toprağa verilecektir.
3) Ahmetli köyünden, Efendioğullarından, Kore Gazisi merhum Nedim Karadeniz’in eşi; İlhan, Reyhan, Perihan, Gülen ve Mustafa Karadeniz’in anneleri HASİBE KARADENİZ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip, Ahmetli köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.
4) Yağlıdere,Kozbükü beldesinden Telli Akyüz’ün oğlu  AYDIN AKYÜZ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün  Yağlıdere Üçtepe belde camiinde öğle namazına müteakiben kılınacak  cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.
5) Merhum Selim Gökdeniz’in eşi BERGİN GÖKDENİZ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün öğle namazına müteakiben Hacı Miktat camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.
6) Merkez Sayca Köyü’nden  Ayşe Şahin’in eşi FEVZİ ŞAHİN vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün  öğle namazına müteakiben Sayca köyü Büyük mezarlıkta toprağa verilecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL