VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

13 Mayıs Cuma Günü Vefat Edenler;

VEFAT İLANLARI

1) Burunucu köyünden Sakallıoğullarından merhum Secaiddin ve Neziha Türüdü’nün kızı, Ayşe ve İbrahim Sakallıoğlu’nun anneleri, merhum Ethem Sakallıoğlu’nun eşi NAZİYE SAKALLIOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Acarkent’teki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Orta Camii’de kılınacak cenaze namazının ardından Burunucu köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Kayhan köyünden Odabaşoğullarından Necati ve Fatma Başoğlu’nun kızı; Yakup, Zeki, Üstün, Sezgin, Ünal, Sevgi’nin kız kardeşleri MELEK BAŞOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip İstanbul Habipler Merkez Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Habipler Eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

3) Piraziz Örnek köyünden Körpeoğullarından merhum Muzaffer eşi, Rıfkı, Mehmet, Abdullah Zeren’in anneleri NAİME ZEREN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Cuma namazına müteakiben Örnek Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

4) Merhum Abdülaziz ve merhume Gülhanım’ın kızı; eski Bulancak esnaflarından Mehmet Ekmekci’nin eşi; Selahattin, Günaydın, Murat, Aysel, Sebahat, Hatice ve Aynur‘un anneleri GÜLİZAR EKMEKCİ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip İsmetpaşa Mahallesi Gıcıklı Camii‘nde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Yeni mezarlıkta toprağa verilecektir.

5) Merkez Orhaniye Köyünden merhum Hasan ve Ayşe Özdemir’in kızı Halil Aydın’ın eşi EMİNE AYDIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Merkez Orhaniye Köyünde toprağa verilecektir.

6) Merhum Ali Yılmaz Öztürk’ün eşi PERİHAN ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Osmaniye camiinde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Mezarlıkta toprağa verilecektir.

7) Merkez Mesudiye Köyünden Çatak Mahallesinden bayramoğullarından MUZAFFER BAYRAM vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çatak Camiinde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

8) Barça Köyünden merhum Abdülatif ve merhume Ayşe’nin kızları ŞÜKRİYE AKÇAY vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Samanlıkkıranı Yeni Mezarlıkta toprağa verilecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL