VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

12 Mayıs Perşembe Günü Vefat Edenler;

VEFAT İLANLARI

1) Demircili köyünden Kuruoğullarından merhum Halil oğlu, Emine Ay’ın eşi; Erkan, Halil, Serkan, Şükriye, Zeliha ve Fatma’nın babaları; Belediye Personeli Selim Kısa’nın kayınpederi HİDAYET AY vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Demircili köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Şeyhmusa köyünden Dündaroğullarından Demiray, Ergün Dündar ve Songül Cindemir’ in babaları İDRİS DÜNDAR vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Şeyhmusa Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3) Uzgur Köyünden Himmetoğullarından merhum Mehmet ve Fatma Met’in oğulları Sabriye Met’in eşi HASAN MET vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Merkez Uzgur Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

4) Şabanoğullarından Mümtaz Yılmaz’ın eşi FATMA YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün merkez Seyit Köyünde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL