VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

25 Nisan Pazartesi günü vefat edenler;

VEFAT İLANLARI

1- Eski Bulancak Belediye Başkanlarından merhum Ömer Lütfü Üstündağ ve merhume Gül Hanım Üstündağ’ın oğulları. Zekiye Üstündağ’ın kıymetli eşi, Çağatay ve Barış Üstündağ’ın biricik babaları. Gürel Üstündağ, merhume Şükran Eriş, İlhan Üstündağ ,Nilgün Okay, merhum Tevfik, Kenan, Tahir, Yüksel, Oral ve Erol Üstündağ’ın kardeşleri. Bulancak eski yedek parça tüccarlarından ONAR ÜSTÜNDAĞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Bulancak Eski Camii’nde kılınıcak cenaze namazının ardından Ömer Lütfü Üstündağ Aile kabristanlığına defin edilecektir.

2- Hisarkaya köyünden Boduroğullarından merhum Ali ve Döndü Bodur’un oğlu, Haydar, İsmet, Şahsene, Feride, Nazım ve Arziye’nin kardeşleri, Selahittin, Ali, Yılmaz, Metin ve Sevinç Bodur’un babaları, Arife Bodur’un eşi, Bulancak esnaflarından HACI AZİZ BODUR vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bulancak Orta Camide kılınacak cenaze namazının ardından Hisarkaya köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3- Keşap İlçesi Taflancık Köyünden Külekçioğullarından merhum Halil Ali ve merhume Fatma Külekçi’nin oğulları YILMAZ KÜLEKÇİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Taflancık Köyünde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.

4- Merkez Sıvacı Köyünden Sadık ve Makbule Akgün’ün oğlu HASAN AKGÜN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Yeni Mezarlık Belediye Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL