VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

20 Nisan Çarşamba günü vefat edenler;

VEFAT İLANLARI

1- Ahmetli köyünden Efendioğullarından merhum emekli öğretmen Azmi Karadeniz’in eşi, emekli öğretmen Metin Karadeniz, Levent, Ahmet ve Tülay Karadeniz’in anneleri, merhume Perihan, Utku, Filiz ve Osman Tarı’nın kardeşleri, merhum Dursun Tarı’nın kızı İRFAN KARADENİZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bulancak eski camide öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Ahmetli köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2- Erikliman Yalı mahalleden merhum Ruhi Yayla’nın eşi, Nedime, Nilgün, Vesile, Emine, Fadime ve Birol Yayla’nın anneleri, Hamdi ve Hakan Zehir’in anneanneleri AYŞE YAYLA vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Merkez Erikliman Yalı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3- Merhum Hafız Veysel ve Ayşe Çıtlak’ın oğulları Türkan Çıtlak’ın eşi İSMET ÇITLAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hacı Miktat Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Samanlıkkıranı Yeni Mezarlıkta toprağa verilecektir.

4- Keşap Güneyköy’den merhum Emin ve merhume Hatice Çakır’ın kızı merhum Ahmet Halis Ülper’in eşi MAHİDE ÜLPER vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Gemiler Çekeği Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

5- Merkez Erikliman Yalı Mahalleden Merhum Ruhi Yayla’nın eşi AYŞE YAYLA vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Merkez Erikliman Yalı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

6- Keşap Bayrambey Köyünden merhum Haşim Güney’in eşi HANİFE GÜNEY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bayrambey Köyü Camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL