VEFAT İLANLARI

Vefat İlanları

5 Nisan 2022 Salı Günü vefat edenler….

Vefat İlanları

1- Kuşluhan köyünden Cürgüloğullarından Hacı Kamil ve Mehrime Cürgül’ün kızı, merhum Ali, Yılmaz Özgen, İshak, Mediha, Neziha ve Tülin Cürgül’ün kardeşi, Cevat Çubukçu’nun eşi, Orçun ve Burçin Çubukçu’nun anneleri, Emekli Öğretmen Ayşe Cürgül Çubukçu vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Kuşluhan köyü Yeni Camii’de kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
2- Duttepe köyünden Terzioğullarından merhum Ali ve Safiye Terzi’nin oğulları, Belkıs Terzi, Metin Terzi’nin kardeşleri emekli öğretmen MUSTAFA TERZİ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Duttepe Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
3- Piraziz Gökçeali köyünden, merhum Durmuş ve Fatma Kelleci’nin oğlu, Hatice, Ayşe ve Olgun Kelleci’nin kardeşleri ve Ekrem Kesin kayın biraderi AHMET CEMAL KELLECİ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip Gökçeali köyündeki mahalle camisinde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
4- Keşap Bayramşah Köyünden Karamanoğullarından Merhum Ruhi Karaman’ın eşi SELİME KARAMAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Keşap Kubbeli Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
5- İsmail Hakkı Tomak’ın eşi Egemen, Lütfiye ve Cihan Tomak’ın anneleri ZEHRA TOMAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çınarlar Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.
6- Cöcüroğullarından Osman Çayan’ın eşi FATMA ÇAYAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yoliçi Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.
7- Galip Şahin’in ve Ayşe Şahin’in oğulları BÜLENT ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Evren köyünde toprağa verilecektir.
8- Cumhuriyet Mahallesinden Merhum Mustafa Sarıtaş’ın eşi EMİNE SARITAŞ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Cumhuriyet Mahallesi çalış camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL