VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

1 Nisan Cuma Vefat Edenler;

VEFAT İLANLARI

1) Ahmetli köyünden Efendioğullarından merhum Muzaffer Guguk’un oğlu, Erdinç, Erhan, Zafer, Erdal ve Ebru’nun babaları, Muraber Guguk’un eşi ÖMER GUGUK vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Cuma namazına müteakip Ahmetli köyü merkez camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Karaağaç köyünden Şerif oğullarından merhum Ali Öztürk’ün eşi Bilal Öztürk’ün annesi MEDİNE ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip Karaağaç köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3) Damudere köyünden merhum Mustafa Yıldız’ın eşi; Hasan, İhsan, Huri, Nihat, Naile ve Şenel’in anneleri SULTAN YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip Damudere köyünde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

4) Merkez Burhaniye köyünden Şıhoğullarından hacı Hasan ve Hacer ŞAHİN’in oğlu MUSTAFA ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

5) Merkez Yağmurca köyü, Karabacakoğlu mahallesinden merhum Vahit ve merhume Kezban ÇALCALI’nın oğulları  MUZAFFET ÇALCALI vefat etmiştir. Cenazesi bugün Hacı Miktat Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra yeni mezarlıkta toprağa verilecektir.

6) İbrahim ve Zennure DARAMA’nın oğlu, Selda DARAMA’nın eşi ZEKİ DARAMA vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hacı Miktat Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra namazından sonra yeni mezarlıkta toprağa verilecektir.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL