VEFAT İLANLARI

VEFAT İLANLARI

1 Mart Salı günü vefat edenler…

VEFAT İLANLARI

1) Yaslıbahçe köyünden merhum Yunis Karaduman’ın kızı, Giresun esnaflarından merhum Muzaffer Yurdal’ın eşi, merhum Hasan ve Fikret Karaduman’ın kız kardeşleri, Hüseyin, Hacer, Gülsüm, Yunus ve Tuncer’in ablaları, İbrahim, Nermin, Güzin, Sebile Zişan’ın anneleri AYSEL YURDAL vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün İkindi namazını müteakip Giresun Hacı Miktad Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Giresun’daki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2) Küçüklü köyünden Kahyaoğullarından merhum Hüseyin ve Sadiye Aydeniz’in oğlu, Hanife Aydeniz’in eş, Muazzez Tarı, Fatma Altunbaş, İlyas ve Şükrü Aydeniz’in kardeşi, Emin, Mehmet, Mustafa Aydeniz’in babaları, Egemen, Emre Aydeniz’in dedeleri BEKİR AYDENİZ vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün saat 11:00 de evinden alınarak Küçüklü köyü Orta Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3)Camili köyünden merhum İsmail Hakkı DAMCI ve merhuma Zeynep DAMCI’nın oğlu HÜSEYİN AVNİ DAMCI vefat etmiştir.
Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Camili merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4)Tirebolu Çarşı Mahallesinden merhum Abdulah HALİLBEYOĞLU’nun eşi NECLA HALİLBEYOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hacı Miktat Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Tirebolu aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

5) Keşap Fındıklı Mahallesinden merhum Cevat MEMİŞ’in eşi ASİYE AYBAK MEMİŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Fındıklı Mahallesi Kubbeli Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

6) Dereli Küknarlı köyünden Topaloğullarından Abdullah HOCA”nin oğlu MUHAMMED TEMEL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Küknarlı köyü merkez camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL