Köşe Yazısı

VEFA= ŞENOL GÜNEŞ

55 yılı aşan dostluğumuzu bulunduğumuz her yere taşıdık. Eğer VEFA’nın tarifi yapılırsa benim için örnek ŞENOL GÜNEŞ olur. Cumartesi günü TRABZONSPOR Şampiyonluk kutlamasına davet ettiğim Şenol GÜNEŞ, Süleyman ATAK, Hayri..

VEFA= ŞENOL GÜNEŞ

55 yılı aşan dostluğumuzu bulunduğumuz her yere taşıdık. Eğer VEFA’nın tarifi yapılırsa benim için örnek ŞENOL GÜNEŞ olur. Cumartesi günü TRABZONSPOR Şampiyonluk kutlamasına davet ettiğim Şenol GÜNEŞ, Süleyman ATAK, Hayri HACISALİHOĞLU ve Cafer HAZAROĞLU’na sonsuz şükranlarımı sunarım. Kutlamamıza katılan arkadaş, dost ve Trabzonspor sevdalılarına da teşekkürlerimi sunarım. Dilerim ki GİRESUNSPOR içinde böyle kutlama yaparız.

Bulancak Belediyesi tarafından 3-4-5-6 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen Gençlik Festivali dün akşam sona erdi. 3 Haziran Cuma günü vatandaşların yoğun katılımı ile başlayan festival gündüzleri müzik etkinlikleri, bilgi yarışmaları ve palyaço gösterileri gibi renkli etkinlikler de özellikle çocuklara renkli dakikalar yaşattı. Akşam saatlerinde gerçekleşen konser ise gençleri eğlendirdi. Bizlerin 4 gün boyunca böylesine güzel vakit geçirmesine vesile olan ve festivalin gerçekleşmesini sağlayan Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar’a da tüm halkımız ve şahsım adına buradan teşekkür ediyorum. Umarım ilçemizde böyle etkinlikler daha sık yaşanır…

Modern çağın tehlikeli hastalığı diyabet, kalp-damar ve yüksek tansiyon gibi bütün kronik hastalıkların temel nedeni olabiliyor. Şeker hastalığı dünyada ve Türkiye’de salgın bir hastalık boyutlarına ulaşmış derecede. Covid-19 geçiren kişilerde ise bu hastalık daha ağır geçirilebiliyor. Egzersiz, sigaranın bırakılması, stres yönetimi, düzenli ve kaliteli uyku gibi yaşam tarzı değişiklikleri ve uygun beslenme düzeniyle kilo verilmesi şeker ve kalp damar hastalıkları üzerinde olumlu etkilere yol açar. Lütfen dikkat edelim, hafife almayalım.

Giresunspor’da 8 Haziran Çarşamba günü Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek. Genel Kuruldan sonra bir an evvel transfer çalışmalarına geçilmesi gerekiyor. Pazarsuyu Spor Kulübü deplasmanda Çanakçıspor’u 6-2 yendi. Ligin bitmesine 2 hafta kaldı. Kalan son 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılır inşallah. Giresunspor’umuza ve Pazarsuyu Spor Kulübümüze Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4073’ncü Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL