Köşe Yazısı

VATANDAŞ YOK! DANIŞTAY YOK!

İYİ Haftalar… Yurdumuzda en üst Hukuk birimi DANIŞTAY. Bu DANIŞTAY’ın iki kere yapılamaz dediği Bodrum’daki CENNET KOYU’na Mehmet Cengiz yani CENGİZ İnşaat Lüks Villa ve Otel yapmak için satın almış..

VATANDAŞ YOK! DANIŞTAY YOK!

İYİ Haftalar…

Yurdumuzda en üst Hukuk birimi DANIŞTAY. Bu DANIŞTAY’ın iki kere yapılamaz dediği Bodrum’daki CENNET KOYU’na Mehmet Cengiz yani CENGİZ İnşaat Lüks Villa ve Otel yapmak için satın almış Danıştayın kararını yok sayıp bu işler yapılıyorsa burada nasıl şeyler olabilir sizler düşünün. “Yağma Hasan’ın Böreği” “Devlet Malı Deniz, Yemeyen Domuz” misali Allah bizi bu gibi kişilerden kurtarsın..

 

Giresun Çanakçı İlçesinde HES’e karşı olan o bölgenin vatandaşları yok sayılıyor. Bu vatan kimin bu vatandaşlar kimin vatandaşı? Hangi makam vatandaşın üstünde? Bu makamlardan devamlı kötü kokular çıkıyor, İnşallah bir vatansever çıkar da buna DUR der.

 

Giresun’un Dereli İlçesine 19 kilometre uzaklıkta, Kuzalan Tabiat Parkı’nın değerlerinden biri olan KUZALAN ŞELALESİ görüntüsü, sesi ve çevresiyle oluşturduğu harikulade manzarası ile yoğun ilgi görmekte. Gerek yurt içinden gerekse de yurt dışından birçok ziyaretçiyi ağırlamakta olan KUZALAN ŞELALESİ’nin bugünlerde ziyarete kapalı olduğunu duyduk.

 

Kurban Bayramı tatiliyle birlikte özellikle son 2 haftalık süreçte, tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimiz genelinde de vaka artışlarının olduğunu görmekteyiz. Çok şükür ki, vaka artışları sağlık hizmetlerimizi aksatmayacak düzeylerde seyrediyor. Ancak, Hatırlatma Dozunun üzerinden 6 ay geçen vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Kalabalık yerlerde MASKEMİZİ TAKMAYA ÖZEN GÖSTERMELİYİZ!

 

Dün gazetemizi ve beni ziyaret ederek, onurlandıran Sayın Duroğlu Belediye Başkanımız Halil ÇETİN ve Küçüklü Köyü Muhtarı Ömer Faruk KURDOĞLU’na teşekkürlerimi sunar, kendilerine çalışmalarında başarılar dilerim.

 

Fenerbahçe Ülker Stadı’nın önüne Atatürk heykeli yerleştirme projesi bitti. Takdirle takip ettiğim Fenerbahçespor kulübünün Kadıköy’deki Ülker Stadyumu’nun önüne ATATÜRK Büstünü koyup bütün spor camiasına örmek olan ALİ KOÇ’a teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Darısı diğerlerine..

 

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4111’inci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL