Güncel

Vali Yardımcıları ve Kaymakam Atamaları Yapıldı

12 Ağustos 2022 tarih ve 31921 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Giresun’a 1 Vali Yardımcısı ve 4 Kaymakam atanırken 1 Vali Yardımcısı ve 7 Kaymakam da başka iller emrine atandı.

Vali Yardımcıları ve Kaymakam Atamaları Yapıldı

Vali Enver Ünlü, atama kararları sonrası yaptığı paylaşımda “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Resmî Gazetede yayımlanan 2022 yılı Mülki İdare Amirleri kararnamesinin ülkemize, milletimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diyerek “Rabbim nice güzel hizmetlere vesile kılsın” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep tayip Erdoğan’ın tensipleriyle, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince hazırlanan Cumhurbaşkanlığının 11/08/2022 tarih ve 2022/392 sayılı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Söz konusu kararın ekinde yer alan listeye göre; Giresun Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven, Kırklareli Vali Yardımcılığına, Edirne-Lalapaşa Kaymakamı Muhammet Çiftçi ise Giresun Vali Yardımcılığına atandı.

Giresun’a 7 yeni Kaymakam atanırken 4 Kaymakam’ın ataması başka illere yapıldı. Bulancak ilçesine Diyarbakır – Kayapınar Kaymakamı Ünal Koç, Şebinkarahisar ilçesine Artvin – Murgul Kaymakamı Alay Yazıcı, Keşap ilçesine Aksaray – Güzelyurt Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas ve Eynesil ilçesine de Malatya-Kale Kaymakamı Abdulselam Bıçak’ın Kaymakam olarak ataması yapıldı.

Bulancak Kaymakamı Ali İkram TUNA, Şebinkarahisar Kaymakamı Faruk Doğru, Doğankent Kaymakamı Cafer Ekinci, Alucra Kaymakamı Mustafa Çelik, Piraziz Kaymakamı Furkan Başar, Çanakçı Kaymakamı Yusuf Beran Vuran ve Eynesil Kaymakamı İdris Koç’un ataması ise başka iller emrine yapıldı.

Yine 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, Cumhurbaşkanlığının 11/08/2022 tarih ve 2022/393 sayılı Kararına istinaden Emniyet Genel Müdürlüğü Belge Yönetimi ve Koordinasyon Daire Başkanı Recep Güzelyazıcı Giresun İl Emniyet Müdürü olarak atanırken Giresun İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL