Anma

Vali Ünlü’nün, Jandarma Teşkilatı’nın 184’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Vali Enver Ünlü, Jandarma Teşkilatı’nın 184’üncü kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Ünlü’nün, Jandarma Teşkilatı’nın 184’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Vali Ünlü, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Devletimizin güvenlik bütünlüğünün ayrılmaz ve en önemli parçalarından biri olan, ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandığı, aziz milletimizin ihtiyaç duyduğu her yerde, görevini eksiksiz bir şekilde yerine getiren Jandarma Teşkilatı’mızın kuruluşunun 184. yıl dönümünün heyecan ve gururunu yaşıyoruz.

Ulu bir çınar gibi; 184 yıllık kökleriyle vatan toprağına ve mazisine sımsıkı bağlı, teknik ve personel kapasitesiyle geniş bir görev sahasına gölgesi düşen, teknolojisi ve yenilikçi anlayışıyla göğe uzanır gibi geleceğe uzanan Türk Jandarması, dün olduğu gibi bugün de ve yarın da bir onur ve güven abidesi olmaya devam edecektir. Terörden düzensiz göçle mücadeleye, asayişten trafik güvenliğine, uyuşturucu kaçakçılığından afetle mücadeleye, aile içi şiddetle mücadeleden siber suçlara kadar pek çok başlıkta görev yapan Jandarma Teşkilatı’mız, dünyadaki benzerleri arasında hem teknik ve beşeri kapasite hem de saha başarısı açısından önde gelen, şefkat ve merhamet timsali teşkilatlardan birisidir.

Bu vesile ile Jandarma Teşkilatı’mızın 184. kuruluş yılını içtenlikle tebrik ediyor, bu şerefli üniforma içinde bu ülkeye hizmet etmiş ve hizmet eden herkesi saygıyla selamlıyor, haklarını asla ödeyemeyeceğimiz aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL