Güncel

Vali Ünlü’nün Eşinden Koruyucu Ailelere Ziyaret

Giresun Valisi Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü, 3 çocuğa “Koruyucu Aile” olma sorumluluğunu üstlenen Yıldız ve Demir ailelerini ziyaret etti.

Vali Ünlü’nün Eşinden Koruyucu Ailelere Ziyaret

Ailenin gösterdiği ilgi ve şefkatten dolayı çocuklarda pozitif olarak fiziksel, psikolojik ve sosyal değişim yaşandığını belirten Sema Ünlü, aile kavramının çocuklar için oldukça önemli olduğunu dile getirdi.
Ziyarette Yıldız ve Demir ailelerine çeşitli hediyeler veren Sema Ünlü; ”Çocukların sağlıklı gelişebilmeleri için kendilerini koruyacak, sevecek, destekleyecek, güven sağlayacak, gereksinimlerini karşılayabilecek sıcak bir aile ortamına ihtiyaçları vardır. Şüphesiz her anne-baba da çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek ister, bunun için çaba harcar. Ancak yaşam her zaman düşünüldüğü gibi olmayabilir. Bazı psikolojik, sosyal ve ekonomik sorunlar sebebiyle aile bütünlüğü maalesef bozulabilir veya devam etmeyebilir. Bu nedenlerle korunmaya muhtaç kalan çocuklarımız için en çok tercih edilen bakım şekli koruyucu aile bakımıdır. Ben herkesi koruyucu aile olmaya davet ediyor ve çocuklarımıza sağlanacak sıcak yuvayla dünyanın en hayırlı işlerinden birinin yapılacağına inanıyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL