Güncel

Vali Ünlü’den Ramazan Mesajı

Giresun Valisi Enver Ünlü, Ramazan ayının başlangıcı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ünlü’den Ramazan Mesajı

Vali Ünlü, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Büyük bir özlemle beklediğimiz; sabrın, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı, rahmet ve mağfiret iklimiyle dünyamızı kuşatan mübarek Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Ramazan ayı; günah ve hatalardan arınmak, kırdığımız kalpleri onarmak, kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için çok önemli bir fırsattır. Ramazan’ın tüm güzelliklerini doyasıya yaşamak için lütfen ihtiyaç sahibi komşularımızı, öksüz ve yetimleri; hasta, yaşlı ve zor durumda olan vatandaşlarımızı unutmayalım, birlik ve beraberliğimizi derinden yaşayalım. Bu mübarek ayda yardımlarınızı Giresun Sosyal  Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız (giresun.merkez@sydv.org.tr / 0 (454) 215 76 48 – 270 10 10) aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceğinizi de hatırlatmak istiyor ve desteklerinizi bekliyoruz.

Aziz Şehitlerimizin emanetleri olan kıymetli Şehit Ailelerimiz ve Kahraman Gazilerimiz başta olmak üzere anne, baba ve tüm büyüklerimizi ihmal etmemeye de özen gösterelim. Bu vesile ile Yüce Allah’tan kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını niyaz ediyorum.

Giresunlu hemşehrilerimizin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Ayı’nı içtenlikle kutluyor; sağlık, afiyet ve mutluluk diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL