Genel Güncel Sağlık

Vali Ünlü, Yılbaşı Gecesinde Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun İl Merkezindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, çalışan personelin ve hastaların yeni yılını kutladı.

Vali Ünlü, Yılbaşı Gecesinde Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Piraziz Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ve Giresun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Vali Enver Ünlü, sağlık personelleri ile tedavi gören hastaların yeni yıllarını kutlayarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Vali Ünlü, ziyaretlerle ilgili yaptığı paylaşımda “Piraziz Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezinde 2022’yi nöbette karşılayan sağlık çalışanlarımın yeni yılını tebrik ettik.
Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlara, çocuklara ve değerli ailelerine 2022’de başarı, huzur, sağlık ve bolca sevgi diledik” dedi.
Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2022 yılının ilk dakikalarında doğan Poyraz Efe ve Zümra adlı bebekleri de ziyaret eden Vali Ünlü; “Hoş geldin bebek. İl de yeni yılın ilk bebekleri olan Poyraz Efe ve Zümra’yı ziyaret ettik. Rabbimden vatana, millete ve ailelerine hayırlı bir evlat olmalarını diliyorum” diyerek, her iki bebeğe de hediye olarak altın taktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL