Güncel Yerel

Vali Ünlü, Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde İncelemelerde Bulundu

Giresun Valisi Enver Ünlü, eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerinde gözlemlemek için gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine devam ediyor.

Vali Ünlü, Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde İncelemelerde Bulundu

Ziyaretleri sırasında öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Ünlü, öğrencilerle sohbet edip, öğretmen ve yöneticilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okul ziyaretleri kapsamında, 5 Nisan Salı günü Giresun Merkez Aksu Mahallesinde bulunan Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Vali Ünlü, okulun eğitim ortamlarını, sınıf ve atölyeleri gezerek incelemelerde bulundu.

Okul Müdürü Oğuz Yayla’dan eğitim ortamları ve yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Ünlü, Okul bünyesinde Ramazan ayı münasebetiyle oluşturulan “Ramazan Sokağı” bölümünü ziyaret ederek öğrencilerle hatıra fotoğraf çektirdi.

Ahşap Atölyesini de ziyaret eden Vali Ünlü, atölyede hazırlanan çalışmaları inceleyerek öğretmen ve öğrencilerden bilgiler aldı.

Vali Ünlü, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda “Bilgi ve temel değerlerimizle donatılmış sevgili öğrencilerimizin beceri ve sosyal yaşam alanlarına büyük önem veriyoruz. Başarıdan başarıya koşacaklarına inandığımız gençlerimizin yanından heybemizde güzel fikirlerle ayrıldık” ifadelerini kullandı.

Ziyarette; İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Fazlı Çiçek ile okulun yöneticileri de hazır bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL