Güncel

Vali Ünlü, “Konforlu Bir Trafik Akışı Sağlamak İstiyoruz”

Giresun Valisi Enver Ünlü, 22 Ağustos 2020 tarihinde Giresun’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen Batlama ve Aksu Vadisi bağlantılı grup yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Ünlü, “Konforlu Bir Trafik Akışı Sağlamak İstiyoruz”

Vali Ünlü, gerçekleştirdiği incelemelerine, karayolları tarafından yapımı devam Giresun-Çaldağ karayolundaki kavşak çalışmalar hakkında Karayolları 10.Bölge Müdürü Mehmet Aşık’tan bilgi alarak başladı.

Ardından 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen selden etkilenen vasıta yollarında incelemelerde bulunan Vali Ünlü sırasıyla; Çamlık-Okçu grup yolu, Çamlık Köprüsü, Çaldağ Köyünde yapılan çalışmalar, Sultaniye-Çimşir grup yolunda yapılan çalışmalar,  Çaldağ-Erimez gurup yolu Ören mevkiinde yapılan istinat duvarı çalışmaları, Dereli-Duroğlu karayolu üzerinde bulunan Yavşan grup yolu ve köprüde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerle ilgili “Bugün de sahadayız. İlimizin her karışında ulaşım standartlarının yükseltilmesi temel hedeflerimizden. Sel tahribatının izlerini tamamen silerek kesintisiz, güvenli ve konforlu bir trafik akışı sağlamak istiyoruz. İncelemelerimize devam ediyoruz. Yollarımızda devam eden imalat, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yakından takip ediyoruz” paylaşımında bulunan Vali Ünlü, çalışmaların bir an önce bitirilmesini isteyerek, çalışmaların devam ettiği ve çalışmalara henüz başlanılmayan güzergahlarda gerekli emniyet tedbirlerinin alınarak, uyarıcı levha ve işaretlerin yerleştirilmesi talimatı verdi.

Vali Ünlü’nün incelemeleri sırasında; Karayolları 10.Bölge Müdürü Mehmet Aşık, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili İbrahim Karaca, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Yıldız, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, ilgili kurumların teknik personeli ile yüklenici firma sorumluları da hazır bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL