Güncel

Huzurevi Sakinleri ile İftar Programı

Vali Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü Hanımefendi, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında 24 Mart Cuma günü iftarını Huzurevi sakinleriyle birlikte açtı.

Huzurevi Sakinleri ile İftar Programı

Vali Ünlü ve eşi Sema Ünlü Hanımefendi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan değerli büyüklerimizle güzel bir Ramazan akşamında bir arada bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Huzurevi sakinleri ile birlikte gerçekleştirilen iftar programına; Vali Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü Hanımefendi, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ve eşi Sıdıka Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer ve eşi Elif Özer ile yetkililer katıldı.

Vali Ünlü, iftar programı ile ilgili olarak “Mübarek Ramazan-ı Şerif’in rahmet ikliminde tecrübeleriyle yolumuza ışık tutan değerli büyüklerimizle birlikte iftar yaptık, hayır dualarını alarak bahtiyar olduk. Rabbim ömürlerini bereketlendirsin.” sözlerine yer verdi.

İftar sonrası Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen Vali Ünlü, büyüklerimizin hal ve hatırlarını sorarak “İftar sonrası değerli büyüklerimizle… Bizleri bugünlere hazırlayan, fedakâr, sevgi dolu ve gölgesinde huzur bulduğumuz ulu çınarlarımıza minnettarız. Ellerinden saygı ve hürmetle öpüyoruz.” paylaşımında bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL