Güncel Yerel

Vali Ünlü, Espiye İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Enver Ünlü, Espiye ilçesindeki köy grup yollarında birtakım incelemelerde bulundu.

Vali Ünlü, Espiye İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Espiye İlçe Özel İdare Şantiye Şefliği, Espiye Ericek Köy Grup Yolları, Ericek Güzelyurt Köyü Şantiyesi ve Avluca Altı mevkiinde incelemelerde bulunan Vali Ünlü’ye yetkililer tarafından yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgi verildi.

Vali Ünlü, inceleme kapsamında MAKİŞ VE CETAŞ yetkililerinden; Espiye Soğukpınar sapağı ve Ericek arası, karayolları yol yapım ağında olan grup yolu güzergâhında yapılan tüm çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Vali Enver Ünlü, yüklenici firma ve kurum yetkililerine; çalışmaların devam ettiği grup yolu güzergâhındaki eksiklerin ve yapılması gerekenlerin en kısa sürede tamamlanması hususunda talimat verdi.

Vali Ünlü tarafından, Ericek köyünde afet kapsamında yapılan menfez ve duvar inşaatları ile KÖYDES projesi dahilinde yapılan 80-100 metre sıcak asfalt yerinde incelendi. Ayrıca Vali Ünlü tarafından, Ericek köyünde grup yolu yapım ihalesinin dışında kalan 3 km. yolun ihale kapsamına alınarak yolun Karayolları ve İl Özel İdaresi tarafından yapılması talimatı da verildi.

Vali Ünlü tarafından, Avluca köyü giriş yolunun, yaşanan afet nedeniyle grup yolu yapımı sırasında kullanılamaz hale geldiği bu nedenle İl Özel İdaresi yetkililerine; yeni bir güzergah tespiti yapılarak en kısa sürede yolun hizmete açılması talimatı verildi. Ayrıca Vali Ünlü tarafından, Avluca Altı mevkiinde KÖYDES projesi kapsamında yapılan 35 m. beton yol ve yapılacak 50 m. beton yol inşaatı da yerinde incelendi.

Vali Ünlü, incelemeler sonrası yaptığı paylaşımda “Espiye’mizde köy grup yollarında incelemelerde bulunduk, mevcut ve yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirmelerimizi yaptık.” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL