Güncel Yerel

Vali Ünlü, Ankara’da Bir Dizi Temas ve Ziyaretlerde Bulundu

Görevli-izinli olarak 11-12 Mayıs tarihlerinde Ankara’da bulunan Vali Enver Ünlü, Giresun heyetiyle birlikte, bir dizi ziyaret ve temas gerçekleştirdi.

Vali Ünlü, Ankara’da Bir Dizi Temas ve Ziyaretlerde Bulundu

Vali Ünlü, aralarında; Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, ilçe ve belde belediye başkanlarının bulunduğu Giresun heyetiyle birlikte, Ankara’da üç bakanlığı ziyaret etti.

Vali Ünlü, Ankara’daki temaslarına 11 Mayıs Çarşamba günü; Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı ve belediye başkanlarıyla birlikte, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek başladı.

Ziyaretle ilgili bir paylaşımda bulunan Vali Ünlü; “İl heyetimizle birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek Giresun’umuzda yapılacak çalışmalar ile ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Vali Ünlü, 12 Mayıs Perşembe günü Giresun heyetiyle birlikte, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantı sonrası yaptığı paylaşımda; “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez başkanlığında Bakanlığımız uhdesinde ilimizi ilgilendiren birçok konuda geniş kapsamlı bir İstişare Toplantısı gerçekleştirdik” diyen Vali Ünlü; “Sayın Bakanımıza yakın ilgisi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Giresun heyetiyle birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret eden Vali Ünlü; “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’u ziyaret ederek ilimizde yapılan çalışmalar hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza ilgi ve nezaketinden dolayı teşekkür ediyoruz” paylaşımında bulundu.

Ankara temasları sırasında, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn. Arif Çetin’i de ziyaret eden Vali Ünlü; “Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Sn. Arif Çetin’i ziyaret ederek ilimizi ilgilendiren güvenlik konuları hakkında faydalı bir görüşme gerçekleştirdik” diyerek nazik misafirperverliği için Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn. Arif Çetin’e ziyaret teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL