Bulancak Güncel

Vali Serdengeçti, Bulancak’ta Vatandaşlarla Buluştu ve Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak’ta gerçekleştirdiği etkinliklerle hem vatandaşlarla bir araya geldi hem de şehit ailesinin yanında oldu.

Vali Serdengeçti, Bulancak’ta Vatandaşlarla Buluştu ve Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Vatandaşlarla kucaklaşan Vali Serdengeçti, onların görüşlerini dinledi, sorunlarını ve taleplerini yerinde öğrenme fırsatı buldu. Daha sonra Vali Serdengeçti, Bulancak ilçesinin son ziyaret durağı olarak Şehit Piyade Onbaşı Dursun Buz’un ailesini evlerinde ziyaret etti. Şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Serdengeçti, onların duygularını paylaştı, yaşadıkları zorlu süreçte yanlarında olduğunu hissettirdi.

Ziyaret sırasında Vali Serdengeçti, Şehidimizin ailesine Türk bayrağı ve çiçek hediye etti. Ayrıca çocuklarla da birebir alakadar olan Vali Serdengeçti, onlara da oyuncak hediye etti. Bu jest, Şehit ailesinin ve çocukların yüzlerinde tebessümleri oluştururken, devletin ve Vali Serdengeçti’nin Şehit ailelerine verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Vali Serdengeçti, ziyaret sonrası; “Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.” 2008 yılında Bingöl’de görevli iken yürütülen operasyonda şehadete eren P. Onb. Dursun Buz’un saygıdeğer ailesini ziyaret ettik, aziz şehidimizi rahmet ve minnetle andık.” paylaşımında bulundu.

Şehit Piyade Onbaşı Dursun Buz; 14.06.2008 tarihinde açık güney ormanlık alanında icra edilen operasyon görevi sırasında teröristlerle çıkan çatışma sonucu yaralanmış tedavi altında iken 17.06.2008 tarihinde şehit olmuş ve İlimiz Bulancak ilçesi Karaağaç köyünde Aile Mezarlığı’na defnedilmişti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL