Spor

Vali Enver Ünlü, Yeni Yıla Görevi Başındaki Güvenlik Güçleri İle Girdi

Vali Enver Ünlü, Yılbaşı gecesinde görevi başında bulunan jandarma ve emniyet personellerini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutlayıp, görevlerinde başarılar diledi.

Vali Enver Ünlü, Yeni Yıla Görevi Başındaki Güvenlik Güçleri İle Girdi

Yılbaşı gecesinde, görevi başında olan jandarma ve polis ekiplerini ziyaret eden Vali Ünlü, Piraziz ilçesinde bulunan yol kontrol noktası, Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı, Batlama yol kontrol noktası, Bulancak Durağı’nda görevli polis memurları ve Giresun Merkez Çınarlar Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek, görevi başında bulunan güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.
Piraziz Yol Kontrol Noktasında görevli emniyet personelinin yeni yılını kutlayarak ziyaretlerine başlayan Vali Ünlü “Gece gündüz, sıcak soğuk demeden kamu düzeninin temini, hukukun üstünlüğünün sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması için çelik gibi bir iradeyle görev yapan güvenlik güçlerimizin yeni yılını kutladık” dedi.
Ardından, Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, görevi başındaki jandarma personelinin yeni yılını kutlayan Vali Ünlü, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda “Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığında bayrak ve vatan aşkını görev ve sorumluluk bilinciyle birleştiren kahramanlarımızın yeni yılını tebrik ettik” ifadelerini kullandı.
Batlama Yol Kontrol Noktasında görevi başındaki Jandarma personelleri de ziyaret eden Vali Ünlü, görevi başındaki jandarma personellerinin yeni yılını kutlayıp; sağlık, huzur ve başarı dileklerini ileterek;
“Varlıklarını bu toprakların güvenliğine adamış; bizler uyurken gören gözümüz, tutan elimiz olan yiğit evlatlarımıza üstün muvaffakiyetler diliyorum” temennisinde bulundu.
Görevi başındaki güvenlik güçlerinin yeni yıllarını kutlamaya Bulancak Durağı’nda görevi başındaki emniyet personelleri ile devam eden Vali ünlü son olarak Giresun Merkez Çınarlar Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek, personellerin yeni yılını kutlayarak “Yılın ilk saatinde Polislerimizle birlikteyiz. Tüm beklentilerinizin gerçekleşeceği sevdiklerinizle birlikte neşe dolu, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle; Her şey gönlünüzce olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL