Güncel

Vali Enver Ünlü Başkanlığında Turizm Konulu Toplantı Yapıldı

Vali Enver Ünlü, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla “Turizm” konulu bir toplantı gerçekleştirdi.

Vali Enver Ünlü Başkanlığında Turizm Konulu Toplantı Yapıldı

Vali Ünlü başkanlığında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya; İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sedat Kurnaz, İl Özel İdaresi Genel Sekter Yardımcısı Erdem Kılavuz, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Temsilcisi Kemal Yüceer, Proje Koordinatörü Gazanfer İltar ve DOKAP Turizm Koordinatörü Serkan Akşan katıldı.

Toplantıda; Turizm Merkezleri İmar Planlarının hazırlanması, GoTürkiye Platformu-GezsenGiresun ve GoGiresun sosyal medya hesaplarının kullanımı, EMITT2023 hazırlıkları, Giresun Adası Çevre Düzenleme Projesi, Zeytinlik Sokak Sağlıklaştırma Projesi 1. 2. ve 3. etap çalışmaları, Zeytinlik semtinde kamulaştırma ile Zeytinlik Necatibey İlkokulu Restorasyon Projesi görüşüldü.

Vali Ünlü, toplantı sonrası “Turizm yatırımları değerlendirme toplantımızda yapılan ve devam eden çalışmalarımızı ele aldık.

Arzumuz, hedefimiz; Giresun markamızı kökleştirmek, büyütmek ve bölgemizin lider turizm destinasyonu olarak konumlandırmak… Heybemiz dolu, hedefimiz yüksek; önümüz açık… Başaracağız!” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL