Köşe Yazısı

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ..

İYİ Haftalar… Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü vefatının 84. yıl dönümünde bir kez daha şükranla anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; övgüye değer birçok meziyeti şahsında toplamış büyük..

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ..

İYİ Haftalar…

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü vefatının 84. yıl dönümünde bir kez daha şükranla anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; övgüye değer birçok meziyeti şahsında toplamış büyük bir devlet adamıdır. Atatürk, iyi bir asker olmasının yanında ileri görüşlü, gerçekçi, sabırlı, disiplinli, idealist, aydın düşünceli ve çok yönlü olması sayesinde Cumhuriyetimizin kuruluşunun ardından pek çok devrim, yenilik ve reforma imza atan, sadece Milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir. Türk Milletinin istiklaline ve istikbaline adanan 57 yıllık ömrün sona erdiği 10 KASIM’ı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini, eserlerini ve fedakârlıklarını anlama günü olarak idrak ediyoruz. Nitekim Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir” diyerek duygularını, fikirlerini anlamanın önemini vurgulamıştır. Türk Milleti, yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır. Bu vesileyle, İstiklal Savaşı’mızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Millî Mücadele’mizin tüm kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. “Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.”

 

Okullarda ilk ara tatil için son ders zili bugün çalacak. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 19 milyonu aşkın öğrenci, 14-18 Kasım’da 2022-2023 eğitim öğretim yılı ilk ara tatilini yapacak. İlk dönem ise, 20 Ocak 2023 Cuma sona erecek. Öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller diliyorum.

 

Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Çarşamba günü kendi sahasında TFF 2. Lig’de mücadele eden Ankaraspor’u konuk etti. Giresunspor, 2-0 geriye düştüğü maçtan 90+3. dakikada bulduğu golle 3-2 galip ayrılarak bir üst tura yükseldi. Oyuncuları ve ekibi tebrik ediyorum.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar diliyorum.

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4230’uncu Günü…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL