Kültür-Sanat

Ünlü Oyuncular Film Çekimleri İçin Bulancak’ta

Başrol Oyunculuğunu İzzet ÇİVRİ, Osman CAVCI, Mehmet Özcan VARAYLI, Seval ARUN’un oynayacağı ve Bulancak yaylaları başta olmak üzere Giresun genelinde çekilecek olan DEMİR GEÇİT isimli Türklerin Ergenekon Destanını anlatan ve yine KAÇAK TURİSTLER isimli komedi filmlerinin çekimleri için ünlü oyuncular Bulancak ve Giresun’da görüşmelere başladı.

Ünlü Oyuncular Film Çekimleri İçin Bulancak’ta

Uzun yıllardır tiyatro ve sinema sektörü içinde görev alan dev ünlü kadroların yer alacağı sinema filmi çekimleri için Bulancak ve Giresun’un Tercih edilmesi bölgemizin gelişmesi için avantaj olacaktır.
Başrol oyuncuları olarak daha önce Kurtlar vadisi pusu, Hababam Sınıfı ve Arka Sokaklar gibi dizilerde yer alan tecrübeli oyuncuların oynayacağı filmlerdeki yönetim kadrosu da şu şekilde yer aldı.
Yapımcı Yönetmen:
BİZDEKİ ŞANS isimli komedi filminde yönetmen ve yapımcı senarist olan, KURULUŞ OSMAN gibi birçok projede yer alan Abbas KARATEKİN
Genel Koordinatör:
Kuruluş Osman, Diriliş Ertuğrul, Araf 5 gibi projelerde yer alan Mustafa DUMAN
Piyar ve Basın Sorumlusu:
Bulancak’lı Gazete Bulancak İmtiyaz Sahibi ve Bulancak Gençlik Derneği Başkanı Süleyman BAYRAK
Yapım Koordinatörü:
Bulancak’lı Yapım Koordinatörü Ulaş KARADENİZ
Prodüksiyon Amiri:
Bulancak’lı Sağlık Çalışanı Muhammet Uğur AKBULUT
Yönetici Kadrosunda:
Yazılım Mühendisi Yakupcan KARADENİZ
Özel bir şirkette üst düzey yönetici Tolga GÜRBÜZ
ve yine filmin bölgemizde çekilmesinde büyük emeği ve katkısı olan Bulancak’lı hemşehrimiz Fatih GÜNER’in de Film yönetmenliğinde yer alacağı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL