Köşe Yazısı

“UMUTLARIMIZ ÇOK DAHA BÜYÜK”

Altı muhalefet partisinin bir buçuk ay önce “GÜÇLÜ PARLAMENTER SİSTEME GEÇİŞ” mutabakat metnini imzalamasının ardından tekrar bir araya gelerek “UMUTLARIMIZ ÇOK DAHA BÜYÜK” sloganıyla yollarına devam edeceklerini belirten ortak bir..

“UMUTLARIMIZ ÇOK DAHA BÜYÜK”

Altı muhalefet partisinin bir buçuk ay önce “GÜÇLÜ PARLAMENTER SİSTEME GEÇİŞ” mutabakat metnini imzalamasının ardından tekrar bir araya gelerek “UMUTLARIMIZ ÇOK DAHA BÜYÜK” sloganıyla yollarına devam edeceklerini belirten ortak bir açıklama yaptılar. 6 Başkanın, Türkiye’nin ekonomik ve siyasi sorunlarının çözüme kavuşturulması için hedefledikleri yoldan vazgeçmemeleri beni umutlandırıyor. Umarım, TÜRKİYE için hayırlısı olur.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları bir ayı geride bırakırken, ülkenin dört bir yanından bombardıman ve çatışma haberleri gelmeye devam ediyor… Devam eden savaşta arabuluculuk çabalarını artıran Türkiye, tarafları bu hafta İstanbul’a gelmeye ikna etti. Müzakere sonuçları inşallah olumlu olur. Türkiye’nin kendisini Ukrayna ve Rusya arasında tarafsız bir pozisyonda konumlandırmaya çalıştığını görüyoruz. Bu müzakereye ev sahipliği yapmamızın bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Krize hızlı bir çözüm bulmak Türkiye için mühim bir konu çünkü ülkemizin Rus doğalgazına bağlılığı ve her iki ülkeden de tahıl alması ile birlikte Türk Lirası yarı yarıya değer kaybetti ve ülkemiz ekonomik krize girdi. İnsanların böyle bir savaşta can kaybına uğramadığı BU SAVAŞ ARTIK SON BULSUN! Umarım savaş bir an önce son bulur herkes huzura ve bereketli günlere ulaşır…

Covid-19 salgını halen devam etmekte. 2 yıldan fazladır devam eden bu salgın birçok canı da beraberinde götürdü. Bu hastalığın gerçekten şakası yok. Havalar ısınmaya başlarken, bireysel olarak alacağımız tedbirleri elden bırakamamalıyız. Vatandaşlarımızın rehavete kapılmaması ve hatırlatma dozlarını ihmal etmemelerini tavsiye ediyorum.

Giresunspor bu hafta Sivasspor’u konuk edecek. Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmadan mutlak üç puan almalıyız. Milli ara sonrasında galibiyet ile başlamak bizim içinde moral olacaktır. Kendi sahamız-da alacağımız bir galibiyet sonrasında tekrar galibiyet serisi yakalayabiliriz. Bulancakspor ikinci yarıya namağlup devam ediyor. İkinci yarıda 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak adından söz ettiriyor. Bu hafta da Ordu deplasmanından beraberlik alarak hanesine bir puan daha yazdırdı. Temelleri 28 Mart 1926 yılında atılan Bulancakspor’umuzun 96. yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim.

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4003’ncü Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL