Köşe Yazısı

UKRAYNA ve SURİYE!

İYİ Haftalar… Hayretle takip ediyorum UKRAYNA-RUSYA savaşında Ukrayna’lılar genç erkek ve genç kızlar silahlanıp bulundukları bölgeyi korumaya çalışıyorlar. Vatan sevgisi ve birlik olmak bu… Peki SURİYE’liler kendi iç savaşından kaçıp..

UKRAYNA ve SURİYE!

İYİ Haftalar…

Hayretle takip ediyorum UKRAYNA-RUSYA savaşında Ukrayna’lılar genç erkek ve genç kızlar silahlanıp bulundukları bölgeyi korumaya çalışıyorlar. Vatan sevgisi ve birlik olmak bu… Peki SURİYE’liler kendi iç savaşından kaçıp Suriye’yi terk ediyorlar, sonrasında da ülkelerine dönmeyi düşünmüyorlar. İşte iki ülkenin insanının Vatan anlayışı. Benim eskiden beri düşündüğüm bu Arap ülkelerinin cesaretsiz ve tembel olma düşüncemi bu Ukrayna milleti doğruladı. Ukrayna’yı takdir ediyor ve bu savaşın bir an evvel bitmesini diliyorum.

Yarının Türkiye’sini oluşturmak için 6 parti lideri ve konuşmacıları programlarını açıklayıp 6 liderin imzasıyla hayata geçirileceğini dünkü açıklamalarla pekiştirdiler… Hayırlı ve Başarılı olmasını dilerim.

Sağlıkta şiddet toplumda yaşanan şiddetle doğru orantılı artıyor. Gün geçtikçe şiddet toplumu oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde Giresun A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde alkollü bir hasta hemşireyi darp etti. Sağlıkçılar pandemi yükünü sırtlamışken bir de böylesi şiddet olayları ile uğraşmak hem moral bozucu, hem de motivasyon kırıcı. Her gün çığ gibi büyüyen bu şiddet sarmalının önüne geçmek, ‘şiddet’ denilen hastalığın çaresini bulmak gerek. Yoksa geleceğimiz tehdit altında. Sağlıkçıya şiddet insanlığa şiddettir.

Gazetemizin köşe yazarlarından sevgili Bekir AYDENİZ, dün gazetemizi ziyaret ederek, “Türk Dış Politikasının Yeni Dinamikleri İklim ve Enerji” adlı yeni kitabını şahsıma hediye etti.  Hediyesi ve ziyareti için mutluluk duydum. Teşekkürlerimi bir kez de bu vesileyle dile getirmek istiyorum. Umuyorum ki, bu kitap gibi daha nice güzel işlere imza atacaktır. Başarılarının devamını dilerim…

Efsane Giresunspor takımından değerli abim sağ açık RECEP DOĞRULAR (Baba Recep) ‘in vefat etmesi beni derinden üzdü. Çok güzel anılarımız oldu. Baba Recep mekanın cennet olsun inşallah.

Giresunspor, bu hafta evinde kazanarak altın değerinde 3 puan aldı. Göztepe karşısında sergilediği güzel oyununu 3 gol ile taçlandırdı. Şimdi önümüz de zor bir deplasman var. Kardeş takımlarımızdan Rizespor ile mücadele edeceğiz. Bulancakspor, ligin ikinci devresinde başarılı bir grafik çizerek 4 maçta 12 puan topladı. 20 puanla 4.sıraya yükseldi. Bulancakspor’un yükselişi devam edecektir. Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 3974’üncü Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL