Köşe Yazısı

ÜÇ AKŞAM YAKITA PEŞ PEŞE ZAM!

İYİ Haftalar… Her geçen gün akla hayale gelmeyecek zamlar ile karşı karşıya geliyor, tanıklık ediyoruz. Büyük çoğunluğumuzu her açıdan mahveden, belimizi büken, her kesimi derinden etkileyen zamlar… Elektrik, doğalgaz ve..

ÜÇ AKŞAM YAKITA  PEŞ PEŞE ZAM!

İYİ Haftalar…

Her geçen gün akla hayale gelmeyecek zamlar ile karşı karşıya geliyor, tanıklık ediyoruz. Büyük çoğunluğumuzu her açıdan mahveden, belimizi büken, her kesimi derinden etkileyen zamlar… Elektrik, doğalgaz ve akaryakıtta küçük bir fiyat değişikliğine gidilse bile ciddi anlamda dengeler şaşıyor. Geçtiğimiz hafta akaryakıta üç gün üst üste zam geldi. Merak ediyorum, bu şekilde zam durumu yaşayan dünya üzerinde ikinci bir ülke var mı?
Fındık piyasası fındık fiyatlarına kilitlenmiş durumda. Hayat pahalılığı ile mücadele etmek isteyen fındık üreticileri bu sene fındığın hak ettiği fiyata satılmasını istiyor. Serbest piyasada verilen fiyat üreticinin yüzünü güldürmüyor ne yazık ki… Hükümetin açıklamış olduğu fiyatı uygulayan yok tek bir firma istediği fiyatı uyguluyor yani kendini hükümetin üstünde görü-yor. Fındık politikamız yanlış.
Dünya üzerinde her üç dakikada bir kadına meme kanseri teşhisi konuluyor. Yalnızca üç dakika. Yani 180 saniye. Meme kanserinde, erken teşhisin ne kadar önemli olduğu izaha dahi gerek duyulmayacak apaçık bir gerçek. Meme kanseri, kadınlarda en sık rastlanan kanser türüdür. Erken dönemde konulabilecek tanı ile tedavi şansı büyük oranda artar. Erkeklerde prostat kanseri de eş değerde dünya üzerinde.
Seçim havasına girildi. Hükümet birtakım iyileştirme tedbirleri hazırlıyor. İleriki zamanlarda açıklanacak.
Giresunspor cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Maçın geneline bakarsak Giresunspor iyi bir görüntü sergilemedi. Doksanıncı dakikada Giresunspor’un nizami golü sayılmadı. Hakemler biraz daha dikkatli olmaları lazım, Giresunspor’un emeklerini çaldılar, umarım bir daha böyle olaylarla karşılaşmayız.
Bulancakspor kendi saha ve seyircisi önünde Tokat Niksarspor’a 3-1 mağlup oldu. Yeni kurulmuş bir takım ve çalışmalara geç başladılar. Birkaç takviye ve üst üste alınacak galibiyetler takımı havaya sokar ve üst sıralara doğru çıkar. İnşallah bundan sonraki maçlarda takımımız başarılı olur.
Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü Pazar günü bir hazırlık maçı oynadı. Takımımız eksiklerini görmek adına oynanan bu maç iyi oldu. Teknik ekip oynanan bu maçta eksik olan yerlere takviyeler yaparak lig başlamadan hazır hale geleceklerdir. Bu sezon iyi bir oyun izlettireceğiz.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4199’uncu Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL