Spor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Spor Kulübü öğrencileri Karate branşında kuşak sınavına girdi 

TÜGVA Bulancak tarafından Eylül ayından beri gerçekleştirilen İlkokul-Ortaokul Karate Kursu öğrencileri hafta sonu Giresun’da düzenlenen Karate Kuşak Sınavına girerek güzel bir gün geçirdi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Spor Kulübü öğrencileri Karate branşında kuşak sınavına girdi 

Cumartesi günü TÜGVA binasında kahvaltıda buluşan gençler öğleden sonra Giresun Akademi Spor Kulübüne giderek ilk kuşak sınavına girdi. Konu ile ilgili açıklama yapan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN: “Aylardır yakında ilgilendiğimiz ve yakında profesyonel anlamda da kulüp çalışmasına başlayacağımız Karate Branşında öğrencilerimiz ortaya ciddi başarılar koyuyor. Cumartesi günü Karate Branşı Antrenörümüz Özge Yılmaz hocamız öncülüğünde 30’a yakın öğrencimizi sınava götürdük. Öğrencilerimizin heyecanı gözlerinde okunuyordu. Sporun, insan ahlakına ve disipline çok ciddi değer kattığına inanıyorum. Bu kapsamda sporcu gençlerimizle yakında ilgilenen Özge hocamıza ve bu alanda kendini yetiştirecek sporcu öğrencilerimize teşekkür ederiz. ” dedi

Günün sonunda TÜGVA Giresun İl Temsilciliği Giresun’da özel bir alışveriş merkezinde sporcu çocuklara yemek ikramında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL