Köşe Yazısı

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 177 YAŞINDA..

Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZIN 177. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ ve içinde bulunduğumuz ‘POLİS..

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 177 YAŞINDA..

Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZIN 177. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ ve içinde bulunduğumuz ‘POLİS HAFTASI’NI kutluyorum. Bir taraftan milletimizin can ve mal güvenliğini sağlarken diğer taraftan vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerini, her türlü tehdit ve endişeden uzak bir şekilde rahatça kullanabilmesi için, kendisine verilen yasal yetki ve sorumluluklar çerçevesinde, suç ve suçlularla etkin bir biçimde mücadele eden polislerimizin gayret ve çabaları, her türlü takdirin üzerindedir. Türk Milleti de, Emniyet Teşkilatımıza her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almış ve almaya devam etmektedir. Bu vesileyle aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, hâlihazırda görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı diliyorum.

Siyasette Millet İttifakını nasıl dağıtabilir hamleleri başladı. Benim görüşüm sakin ve sabırlı bir şekil-de Altı Lider Dik durursa Başarı kesin olur, aksi takdirde “Aynı Tas, Aynı Hamam” misali devam edilir. İYİ Parti’de yeni yapılanmada görev almayanların kışkırtıp İYİ Parti’yi bölme çabaları da boş neticelendi. Kemal KILIÇDAROĞLU sakin ve emin adımlarla ilerliyor. Görüşüm; Ekonomi böyle giderse ve Altılı İttifak Dik Durursa bu iş TAMAM.

Avrupa Birliği (AB) ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Rusya-Ukrayna Savaşı’nda hiçbir varlık gösteremediler. Türkiye’nin almış olduğu toplam mülteci Altı milyonu geçti. Bunun içinde Ukrayna’dan gelenler de var fakat AB iki milyon almadı. Biz mi çok zenginiz? Yoksa Biz çok mu safız? Suriyelilere tanınan haklar kendi vatandaşlarımıza tanınmadığı gibi şimdi de kendi vatandaşımızın mağduriyeti hat safhada, bu da bir yönetim hatası.. Yeni seçim sistemini Taraflı ve uygun olmadığı görüşündeyim. Bakalım nasıl uygulanacak.

Giresunspor Pazar günü Malatya deplasmanına gidiyor. Malatyaspor ile oynayacağımız bu karşılaşmadan mutlak galibiyet almamız gerekiyor.  Bu hafta da hanemize üç puan yazdırmamız gerekiyor.

Bulancakspor için kritik bir hafta. Sebat deplasmanına gideceğiz. Düşme tehlikesi ile karşı karşıyayız. Umarım Sebat deplasmanından üç puan alarak ligde kalırız. Bulancakspor 23 Nisan’da kongreye gidiyor. Mevcut Başkan Sezgin Karataş yeniden aday olmayacağını açıkladı. Sezgin Karataş Başkanımıza Bulancak’ın gerekli desteği vermediğini düşünüyorum. Bulancak, Giresun’un en büyük ilçesi lakin Bulancakspor gibi köklü bir kulübü yalnız kalıyor. Tek bir kişi ile başarı gelmez, birlik ve beraberliğin olmadığı bir ortamda ne yazık ki başarı elde etmek zor iştir.

Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4013’ncü Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL