Bulancak Güncel Yerel

TÜGVA Bulancak’tan Kadınlara Özel Program

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bulancak’ta kadınlara özel program gerçekleştirdi.

TÜGVA Bulancak’tan Kadınlara Özel Program

TÜGVA Bulancak Kadın ve Aile Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan programa çok sayıda hanımefendi katıldı. TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN yaptığı açılış konuşmasında “Kadınlar, tüm hikayelerimizin başlangıcıdır. Doğduğumuz andan itibaren tüm hayatlarımızı yönlendiren başta analarımız olmak üzere tüm kadınlara sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. TÜGVA olarak Bulancak’ta en önemli faaliyetleri kadınlarımızla yapıyoruz. Tüm hayatımızda olduğu gibi TÜGVA’mızda da kadınların gücünü, etkisini, desteğini yakında hissediyoruz. Gününüz hayırlı olsun” dedi.

Üniversiteli hanım öğrencilerinin hazırladığı “Karanfil” adlı tiyatronun yanı sıra ney ve def dinletisi, şiirler ve Kur’an-ı Kerim tilavetleri gerçekleştirildi.

Gecenin sonunda salona katılım sağlayan kadınlara yapılan çekilişle TÜGVA Bulancak Kadın ve Aile Koordinatörü Hümeyra YILDIRIM tarafından üç adet sinema bileti hediye edilerek toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL