Güncel

TÜGVA Bulancak’ta Gençler TB Medya İle İçerik Üretiyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği gençlik yararına projeler üretmeye devam ediyor. Düzenledikleri birçok proje ile gençlerin dikkatini çeken TÜGVA Bulancak Temsilciliği son olarak TÜGVA Bulancak Kurumsal İletişim Ofisi bünyesinde TB Medya diye bir Sosyal Medya Video içerik stüdyosu kurdu.

TÜGVA Bulancak’ta Gençler TB Medya İle İçerik Üretiyor

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilciliği binasında video çekim stüdyosu kurduklarını ifade eden TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN “Vakfımız bünyesinde özel bir oda tahsis ettiğimiz TB Stüdyo ile gençlerimiz, gençliğin ilgisini çekecek ve kendilerini geliştirecek bir video içeriği üretme imkanı buluyorlar. TB Medya projesi ile Muhabbet, Kültür, Bilim, Spor, Mizah, Haber ve Blog gibi bir çok alanda çalışmalar yapılıyor. Bununla birlikte sokak röportajları da devam ediyor. Bu üretilen içerikler youtube kanalımız başta olmak üzere instagram ve diğer sosyal medya platformlarında da yayınlanıyor. Medya ekibimiz tarafından yayınlanan son on içerik 100’bine yakın izlendi.

TB Kültür Editörü Kılıç : “TÜGVA ile Kendimizi geliştiriyoruz”

TB Medya’nın TB Kültür bölümünün içeriğini üreten Semiha Kılıç “Öncelikle bizlere bu imkanı veren TÜGVA Bulancak Temsilciliğimize teşekkür ederim. Kamera ve mikrofon karşısına çıkmak çok zordu benim için. Kendi amatör çekimlerimi bir kenara bırakırsak bu ölçekte içerikleri ilk kez TB Medya sayesinde üretmeye başladım. Hem heyecanımı attım hem faydalı içerikler üretip on binlere ulaştığında mutlu oluyorum, kendime güvenim geliyor. Teşekkürler TB Medya” dedi.

Yine TB Medya İşaret Dili İçerik Sorumlusu Dilara Yücel “Gençliğin önünü açan, bize özgüven aşılayan TÜGVA’ya teşekkür ederim. TB Medya, bizim TÜGVA’da en keyif alarak çalıştığımız, kendimizi mutlu hissettiğimiz bir alan.” Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL