Bulancak Güncel

TÜGVA Bulancak Kermesi Açıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen kermes, Bulancak Cumhuriyet Meydanında yapılan törenle açıldı. 

TÜGVA Bulancak Kermesi Açıldı

9 Haziran Cuma günü akşamına kadar devam edecek olan kermesin açılışına; AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, 27. Dönem Milletvekili Av. Kadir Aydın, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, TÜGVA Giresun İl Temsilcisi Hüseyin Alkan, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım ve teşkilatı, Giresun İl Ticaret Müdürü Ali Yıldırım, çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katıldı.

Açılışta yapılan konuşmada TÜGVA İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin; “TÜGVA olarak Bulancak’ta beş yılı aşkın süredir binlerce faaliyet yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün artarak devam eden nitelikli projelerimize bu sene üçüncüsünü yaptığımız Hayır Çarşısı ekledik. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Hayır Çarşısı gelirlerinin TÜGVA’mızın altı farklı okulda düzenleyeceği Yaz Okullarımızda kullanılacaktır. Gençlerimizin milli ve manevi duygularına destek veren Yaz Okullarımızda gençlerimizden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Halkımızın destekleri ile 1500’e yakın öğrencimizin katılacağı Yaz okullarımıza gençlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşünceye açılışımıza katılan tüm değerli dostlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL