Köşe Yazısı

TERÖRE LANET OLSUN!

İYİ Haftalar… Gaziantep’in Karkamış ilçesine Suriye’nin kuzeyinden terör örgütü tarafından atılan 5 roket sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. 10 kişi de yaralandı. Saldırıda birçok ev, iş yeri ve araç hasar..

TERÖRE LANET OLSUN!

İYİ Haftalar…

Gaziantep’in Karkamış ilçesine Suriye’nin kuzeyinden terör örgütü tarafından atılan 5 roket sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. 10 kişi de yaralandı. Saldırıda birçok ev, iş yeri ve araç hasar gördü. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. Teröre Lanet Olsun.

ABD’nin desteği PKK VE YPG tam olarak devam ediyor. İşte müttefik.

Kış mevsimiyle birlikte her yıl rastlanan solunum yolu virüsleri yine kendini göstermeye başladı. Mevsim geçişlerinde ortaya çıkan ve neredeyse bütün kış boyunca kapı kapı dolaşan enfeksiyonlarda artış var. Ancak bu kış diğerlerinden farklı geçecek gibi. Her-kes hasta, hastaneler dolup taşıyor. Lütfen dikkati, tedbiri elden bırakmayalım.

Dünya kupası nedeniyle lige verilen arada Giresunspor 2 tane hazırlık kampı gerçekleştirecek. Verilen arayı iyi değerlendirip takımımız kamp döneminde yapacağı hazırlık maçlarıyla beraber verilen bu arayı en iyi şekilde değerlendirip lige hazır başlayacaktır. Giresunspor’a başarılar dilerim.

Bulancakspor deplasmanda mağlup oldu. Takımımız da halan bazı eksikler var ve hala tam anlamıyla hazır değiller. Biraz daha zamana ihtiyacımız var ve çok yakın bir zamanda takımımız hak ettiği yerlere gelecektir.

Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü üçüncü maçından da sahadan mağlup ayrıldı. Takımımızda hala uyum süreci devam ediyor. Bu uyum sürecini en kısa zamanda atlatarak üst sıralara doğru tırmanacaktır. Bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4241’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL