Güncel

Temizlik Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri Verildi

Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan temizlik işçilerine iş sağlığı ve güvenliği konularında hizmet içi eğitim semineri verildi.

Temizlik Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri Verildi

İşyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanları tarafından yapılan sunumlara temizlik işçileri yoğun ilgi gösterdi. İlk önce katılımcılara teorik bilgiler sunuldu, slayt gösterisi ile yapılması gerekenlerin uygulamalı olarak gösterildi. İnsan hayatının her şeyden daha önemli olduğuna vurgu yapılan seminerde, özellikle iş kazalarını önleme konularında alınacak tedbirler anlatıldı.

Çalışan personelin sağlığını ve güvenliğini düşünmenin en büyük sorumluluk olduğunun altını çizen Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri: “Çalışanlarımızdan bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da iş sağlığı ve güvenliğine dikkat etmelerini istiyoruz. Verilen eğitimlerle çalışanlarımız için sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmeyi amaçlıyoruz. Amacımız iş kazalarının ve meslek hastalıklarının azaltılmasını sağlamak. Eğitimlerimiz periyodik aralıklarla devam edecektir.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL