eğitim Yerel

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı’nca yürütülen “Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi” kapsamında çalışmalar konusunda çevrim içi bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında çevrim içi olarak yapılan toplantı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar, temel eğitimden sorumlu ilçe milli eğitim şube müdürleri ve “Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi” kapsamındaki okulların müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından, projenin başlangıcından bugüne kadar ilimiz genelinde yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesi yapıldı. Devamında, yeni anasınıfı açılacak okulların durumu, destek eğitim odası veri girişleri, kurum iyileştirmeleri kapsamındaki çalışmalar, Benim Oyun Sandığım uygulaması ve Çevre Dostu Okul başta olmak üzere birçok konuda önemli hatırlatma ve paylaşımlarda bulunuldu.
Müdür Tosunoğlu şube ve okul müdürlerinden; Proje kapsamında okullarda yürütülen donatım, bakım-onarım, teknik araç-gereç ve alt yapı çalışmalarına dair süreçlerin takibinin yapılmasını, sisteme yeni eklenen “Genel Donatım” kategorisi ve diğer veri girişlerinin okullar tarafından zamanında ve eksiksiz yapılması hususunda gereken titizlik ve hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Müdür Tosunoğlu toplantı sonunda müdürlerin, projenin ilimizdeki çalışmalarının uyum içerisinde sorunsuz olarak ilerlemesi için tüm müdürlerin, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı özveri ve gayreti göstereceklerine inancını söyleyerek, tüm müdürlere çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL