Köşe Yazısı

TARİKATLAR SONUMUZ OLUR.!

İYİ Haftalar… Tarikat yurtlarında korku filmlerini aratmayacak olaylar yaşanıyor. Satırla kafa kesenler, çocuklara tecavüz edenler, kemerle asılarak intihar edenler… Her şeyh bozuntusuna ve hatta her kafaya göre bir din anlayışı..

TARİKATLAR SONUMUZ OLUR.!

İYİ Haftalar…
Tarikat yurtlarında korku filmlerini aratmayacak olaylar yaşanıyor. Satırla kafa kesenler, çocuklara tecavüz edenler, kemerle asılarak intihar edenler… Her şeyh bozuntusuna ve hatta her kafaya göre bir din anlayışı türedi. Devlet, Anayasa’nın kendine yüklediği görevi üstlenip dine ve dindarlara uzanan bu kirli elleri kırmalı ve din kisvesi altında dolaşan soytarılara, şaklabanlara, bezirgânlara, şakilere (Allah’a giden yolları kesen, kapatan) haddini bildirmelidir. Yurt (barınma) ve eğitimin olduğu her yerde, devletin gözetim ve denetimi şarttır. Zira oralara, geleceğimiz olan yavrularımızı emanet ediyoruz. Toplumun geleceği kimselerin insafına veya insafsızlığına bırakılamaz. Tarikat ve cemaatler bu ülkenin de İslam’ın da kanserli hücresidir.
Siyasette sular sakin akarken hesaplı-kitaplı söylenen sözlerin sahibi olan siyasetçi mi gerçek; yoksa şu anda seçim kazanma arzusuyla gözü dönmüş, canını dişine takmış çalışan ve bunu yaparken de etrafta kırılmadık pot, çiğnenmedik ilke bırakmayan siyasetçi mi gerçek? Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşmasında: “ TEKNOFEST gençliği geliyor. Öyle ve falan değil, TEKNOFEST gençliği geliyor. Dindar nesil. Ben dindar nesil dedikçe bu CHP Genel Başkanı kuduruyor, çıldırıyor.” ifadelerini kullandı. İşte siyasetin çirkin yüzü de burada ortaya çıkıyor. Bu sözler siyaseti çirkinleştiriyor. Olmamalı Siyasetçiler Seçilmiş insanlardır, saygı gösterilmeli. Hepsinin seçmeni var, yani vatandaşlar.
Omicron varyantıyla birlikte virüse yakalanmak artık kaçınılmaz bir hal aldı. Sağlık Bakanlığı’nın da paylaştığı son veriler durumun vahametini gözler önüne seriyor. Her geçen gün artan vaka sayıları korkutucu… Aşı olmamakta ısrar eden bir kesim var hala hepimiz biliyoruz, bilim gibi bir gerçeği ellerinin tersiyle bir yana itmelerini geçtim, vefat eden ve artan vaka sayılarını gördükçe de mi bir şeylere inanmıyorlar? AŞI’nın olumlu etkilerinden biri de yeni varyant Omicron’un etkilerini son derece azaltması ve hastalığın ayakta geçirilmesini sağlaması. Sırf bu yüzden bile kendimizi ve çevremizi düşünerek herkesi AŞI OLMAYA davet ediyorum. Hatırlatma dozlarımızı yaptırmayı da ihmal etmeyelim. Lütfen, MASKE- MESAFE ve TEMİZLİK kurallarına uyalım. AŞIMIZI OLALIM!
Giresunspor’umuz bu hafta önemli bir karşılaşmada puan kaybetti. Bizim açımızdan önemli bir karşılaşmaydı. Maalesef sahadan puansız ayrıldık. Çarşamba günü Trabzonspor deplasmanına gideceğiz. Büyük takımlara karşı deplasmanda puanlar aldık. Zorlu Trabzonspor deplasmanından da puan veya puanlar çıkarabiliriz. Yeter ki istekli, azimli oynayalım. Trabzon deplasmanından puan veya puanlar ile dönelim. Giresunspor’umuza Başarılar Dilerim.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 3932’nci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL