Bulancak

Tarihi Bulancak İskelesi Deniz Şenliği Yapıldı

Bulancak Belediyesi 2023 Yaz Etkinlikleri kapsamında, “Tarihi Bulancak İskelesi Deniz Şenliği” Cuma günü Bulancak İskelesinde yapıldı.

Tarihi Bulancak İskelesi Deniz Şenliği Yapıldı

Bulancak tarihi ve sosyal hayatında sembolik bir yere sahip olan Tarihi Bulancak İskelesini eski güzel günlerine döndürmek ve sıcak yaz günlerine biraz serinlik getirebilmek adına bizzat Bulancak halkından gelen talepleri de dikkate alarak böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Recep Yakar’da şenlikte hazır bulundu.
Yüzme yarışlarına 35 kişinin katıldığı şenlikte atlama yarışmasına da yaklaşık 50 kişi katıldı. Başkan Yakar’ında dikkatle izlediği etkinliğin sunuculuğunu etkinlik koordinatörü Zafer Çamaltı yaparken, yarışma jüriliklerini de; Selçuk Sekban, Abdullah Çamaltı ve Efkan Özkan yaptı.
Büyük bir ilgi ile izlenen şenlik etkinliğinde her iki kategoride birincilere çeyrek altın, ikinci ve üçüncülere gram altın ödülü verilirken; yüzmede Mustafa Akar birinci, Sude Naz Kaya ikinci, Kerem Azak üçüncü, atlamada Ramazan Aydın birinci, Abdurrahman Çamaltı ikinci, Sertaç Kılıç üçüncü oldular.
Yarışmalarda derece alanlar ödüllerini yüzmede Başkan Recep Yakar verirken, atlamada TÜGVA Bulancak Başkanı Ubeydullah Göktekin takdim eti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL