Köşe Yazısı

“TAKSİM.!”

İYİ Haftalar… 13 Kasım 2022 Pazar günü saat 16.20 suları, İstanbul’un en kalabalık semtlerinden biri olan Taksim İstiklal Caddesi’nde bombalı bir saldırı meydana geldi. Olayda 6 kişi hayatını kaybetti, 2’si..

“TAKSİM.!”

İYİ Haftalar…

13 Kasım 2022 Pazar günü saat 16.20 suları, İstanbul’un en kalabalık semtlerinden biri olan Taksim İstiklal Caddesi’nde bombalı bir saldırı meydana geldi. Olayda 6 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 81 kişi yaralandı. Yaşanan bu talihsiz olay bizleri derinden üzdü.
Hepimizin aklına gelen ilk soru: “TERÖR SALDIRISI MI?” oldu.
Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhur-başkanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, gerçekleşen saldırının bir terör saldırısı olduğu ihtimali üzerinde durduklarını söyledi. İstiklal Caddesi’ndeki patlamayla ilgili sekiz savcı ve iki başsavcı vekili görevlendirildiğini bildirdi. Son gelişme olarak Bakan Soylu, bombayı bırakan kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını açıkladı. Hain saldırı haberinin üzerinden bir saat geçmişti ki, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) meydana gelen patlama hakkında yayın yasağı kararı aldı. Ardından, Türkiye’de birçok kullanıcının internet hızı oldukça yavaşladı hatta bazı kullanıcılar sosyal medya hesaplarına erişim sağlayamadı.
Yürekleri bir nebze olsun rahatlatacak olan haber ise, Patlamanın faili terörist Ahlam Albashır’ın kısa sürede yakalanması oldu.
Suriye uyruklu 1999 doğumlu teröristin, PKK/ PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin-İdlip üzerinden Türkiye’ye eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını söylediği öğrenildi.
Bu hain terör saldırısını yapmak isteyenler ülkemizin, milletimizin, birliğini, bütünlüğünü, hedef almak istediler, istiyorlar.
Ama şunu bilsinler ki birliğimizi, bütünlüğümüzü, bozamayacaklar.
Teröre bir kez daha LANET OLSUN.!
*******

Giresun’daki amatör takımlar da görev alan hakemler yanlış kararlar almakta ve kaideleri iyi uygulayamamakta. Biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4234’ncü Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL