Spor

Spor İl Temsilcileri ile İstişare Toplantısı Yapıldı

Spor Şube Müdürü Ali DODUR başkanlığında, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı federasyonların İl Spor Dalı Temsilcileriyle Olimpik Yüzme Havuzu Spor Kompleksi toplantı salonunda bir araya gelindi.

Spor İl Temsilcileri ile İstişare Toplantısı Yapıldı

Sporun gelişimi için yapılan çalışmalar ve yeni dönem ile ilgili yapılması planlanan faaliyetler, lisanslı- faal sporcu sayısı ve spora yeni yetenekler kazandırması başlıca konular arasında yer aldı.

“Federasyonlarımız İle Arada Köprü Görevini Yürütenler İl Temsilcilerimizdir”

Şube Müdürü Ali DODUR; “Spora teşvik etmenin, spor yaptırmanın ve sporcu yetiştirmenin görevimiz olmasının yanı sıra ahlaklı insan yetiştirmek önceliğimiz olmalı. Spor dallarında başarı sağlamak için en büyük görev siz değerli il temsilcilerimize düşüyor ve bu konuda bizlerde kendi üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Bunun yanında federasyonlarımız ile arada köprü görevini yürütenler il temsilcilerimizdir. Ortak karar ve disiplin içinde beraberce hareket edip çalışacağız. Toplantıya katılım sağladığınız için sizlere şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum “ ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL