Köşe Yazısı

SİYASET ISINDI..

İYİ Haftalar… Cumhurbaşkanı adayı belirlendikten sonra siyaset ısındı. İsteğim Hakaretsiz ve kırıcı olmadan konuşmak. Yeni Aday KILIÇDAROĞLU tüm partilerle nezaket görüşmelerine başladı gayet uygun düşünce. Sonucunu göreceğiz. Bulancak’ın yeni belediye..

SİYASET ISINDI..

İYİ Haftalar…

Cumhurbaşkanı adayı belirlendikten sonra siyaset ısındı. İsteğim Hakaretsiz ve kırıcı olmadan konuşmak. Yeni Aday KILIÇDAROĞLU tüm partilerle nezaket görüşmelerine başladı gayet uygun düşünce. Sonucunu göreceğiz.

Bulancak’ın yeni belediye binasına kavuşmasına çok az kaldı. Ekipler tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Özellikle altyapı ve çevre düzenlemeleri yapılan yerlerin bitince güzel bir hale geleceği şimdiden belli oluyor. İnşallah bir an önce çalışmalar tamamlanır ve halkımız yeni belediye binasına ve meydanına kavuşur.

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz MEHMET AKİF ERSOY’un “Kahraman Ordumuza” hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından “İSTİKLAL MARŞI” olarak kabul edilmiştir. Merhum Mehmet Akif Ersoy’ un “Allah, bir daha Bu Millete İstiklal Marşı Yazdırmasın” temennisiyle kaleme aldığı İstiklal Marşı, Milli Mücadele ruhunu, Türk Milletinin Vatan aşkını, bağımsızlığa olan inancını en güzel biçimde ifade etmektedir. Aziz milletimizin ortak sesi ve vicdanını temsil eden İstiklal Marşımızın Kabulü’nün 102. yıl dönümünü şimdiden en kalbi duygularımla kutluyorum.

Hayatın her alanında çeşitli sorumluluklar üstlenen bilimden spora, sanattan edebiyata ve çalışma hayatının her alanında başarılı işlere imza atan kadınlarımız, yarınlarımızın mimarıdır. Güçlü kadınlar güçlü aileleri, bu güçlü aileler ise güçlü bir toplumu oluşturur. Dolayısıyla güçlü toplum oluşturmak güçlü kadınlar ile mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle kadınlarımızın gerek toplumsal hayatta gerekse de iş hayatında karşılaştıkları sorunların çözülmesini diliyor, eğiten, üreten, yetiştiren, özverinin timsali, karşılıksız sevgi ve şefkat kaynağı bir kez daha tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4349’uncu Günü..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL