Köşe Yazısı

SILA ŞENTÜRK..!

İYİ Haftalar… 16 Şubat günü GİRESUN ERİKLİMAN köyündeki cinayet Haberi ile ilimiz ve Türkiye yasa boğuldu. 16 yaşında (çocuk yaşı) SILA ŞENTÜRK adındaki kız çocuğunun boğazından keserek yaşamına son veren..

SILA ŞENTÜRK..!

İYİ Haftalar…

16 Şubat günü GİRESUN ERİKLİMAN köyündeki cinayet Haberi ile ilimiz ve Türkiye yasa boğuldu. 16 yaşında (çocuk yaşı) SILA ŞENTÜRK adındaki kız çocuğunun boğazından keserek yaşamına son veren Hüseyin Can Gökçek İsimli cani, soğukkanlılıkla bu cinayeti işledi. 21 yaşında olan Caninin çeşitli suçlardan da sabıkası bulunmaktadır.. KADIN ve ÇOCUK cinayetleri son 10 yıldır her sene artarak ilerliyor. Bu canilik bu gözü dönmüşlük nedir? CAHİLLİK ve Aile terbiyesi. İnsanın öncelikle Aile terbiyesi ve saygısını alması gerekir. Bu cinayetlerin öncelikli sebebi bu canilerin Aile yaşantılarının kötü olması. Sonrası ise Eğitim durumlarının olmaması… Kanunların sık çıkmasına rağmen bu konuda somut bir şeyler yok. Kesin olarak 18 yaşına kadar okuma mecburiyeti (yani lise bitiş) ve 18 yaşından küçük olanlara İmam nikahı veya Resmi nikah yapılmaması, yapanlara da – Ailelere de ceza verilmeli. Çok da zor değil.. Yazık değil mi? 16 yaşındaki kız çocuğu bu gencecik yaşında hayattan koparılıyor. Yarın mahkemelerde herhangi bir sebeple dışarıda. Takip edin 5 yıl sonra bu cani aramızda yeni kurbanlar arayacak! Canı almak Allah’a mahsustur. Bunların ne Dünya da ne de Ahirette itibar görmemesi gerekli. SILA ŞENTÜRK’e Allah’tan Rahmet Dilerim.

COVID-19 hastalığını geçiren kişilerde yeniden virüse yönelik yapılan testlerde, pozitiflik veya hastalık tablosunun geliştiği gözlemlenebiliyor. 7 günlük karantina süresi ne kadar yeterli bilemiyorum. Ayrıca kalıcı bağışıklık bırakıp bırakmadığına dair kesin ve yeterli bir bilgi de bulunmamaktadır. Bu nedenle hastalık geçirilmiş dahi olsa, MASKE-MESAFE ve TEMİZLİK kurallarına uymak gerekiyor ve bu kurallar ihmale gelmiyor. Hatırlatma dozlarının önemi de apaçık ortada. Lütfen AŞILARIMIZI OLALIM!

Bu hafta Kayserispor deplasmanına gidiyoruz. Ligin ikinci yarısında oynadığımız üç deplasman karşılaşmasında 4 puan aldık. Giresunspor’un artık bu maçı kazanıp tekrardan çıkışa geçmesi gerekiyor. Bulancakspor ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı. İlk iki haftada aldığımız 6 puan çok önemliydi. Bu hafta da evimiz de Söğütlü Hilalspor’u konuk edeceğiz. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Dilerim.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 3963’ncü Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL